Alapító: Walkerbatya

Alapítva: 2018. szeptember 24. 

Bátya a Haverokat Winyandor térképén, a szomszédságából  gyűjtötte össze, azért lett a nevünk eredetileg Haverok a szomszédból. 

2019. februárjában csatlakozott a klánhoz egy jókedvű, nyitott szívű, játékoslelkű, agilis,   kedves ember, Elffater, aki hamar a csapat informális vezetőjévé vált. 

Elffater bölcsességét, az újoncok segítő "terelgetését", tanításait egyfajta örökségként kezeljük. Akinek közülünk  még volt szerencséje vele játszani, akik a tanítványai vagyunk mind, az emlékét ma is őrizzük.  

Fater sajnos 2019. őszén váratlanul egy más világba távozott. De tudjuk, hogy minden nagy kalandunkon velünk van, az ő "csipetcsapatával" - akik időközben "nagycsapattá" nőttek.

Emlékére vettük föl a jelenlegi nevünket, megtartva az eredeti elnevezés egy részét is. Így lettünk mi: Elffater haverjai.

A klán alapítója, Walkerbatya 2020. 10.04-én abbahagyta a játékot, de szeretett csapatát biztos kézben akarta tudni, így mielőtt kilépett új vezetőt választottunk. A Főmágusunk ezt követően - szintén Fater tanítványa és nagy tisztelője -:  Dyne lett. 

 

Fater emlékére egy tanítványától:

Egy nagyon kedves embernek :

Ő volt a barátunk, a vezetőnk, s tanárunk
Ő egy tiszta szívű, nagyon jó lelkű ember volt.
Ő volt az, aki vezetett és szeretett bennünket.
Ő volt, ki oly sok mindenre megtanított minket,
Ő az életről is sok tanácsot adott mindenkinek,
Őt még, ha személyesen nem is ismertük,
Örökké a szívünkben őrizzük, és örökké Tiszteljük.

                                                                          (AnHel)

Nyugodj Békében Drága Fater.
R.I.P : ElfFater