gerendas küldte be 2023. 01. 16., h – 18:45 időpontban
Bármi ötleted tapasztalatod van itt a helye :)

Zaktusz

2023. 01. 18., sze – 17:39

Induló állás:


5 serleg, 7.088 pont
4*4 alkotó elemet tettem be. Az 5. kör már nagyon drága lett volna.
A 16 alkotó elemmel mar 80% esély van rá, h. ha megiszod lesz valami hatás is.

Illetve úgy válogattam az elemeket h. harcos hatás %-a minél jobban emelkedjen. A 4 gyémántossal nem foglalkoztam, abból is lett volna hasznos amúgy.
A sorrend mindegy, a 16 alkotó elem más-más hatásban jó, kis kattintgatással ha kiválasztod előre a számodra tetsző hatást, könnyű rájönni h. melyik növeli ess melyik csökkenti
12 fele elem van, nem 16 bocs javítom az előzőt

Bűbáj töredékkel még lehetett volna a "critical effect chance" hatást növelni, ami abban segítene h. a főzet hatása jobb eséllyel közelíti a maximum elérhető bónuszt.

A zöld nyilacskás oszlop a max. elérhető bónusz és az időkeret is a maximális legtöbb
2. lépés főzés:
Lefőztem, megkérdezte elkezdem-e inni, csak akkor érdemes főzni amikor kellene a hatás is, mert nem tudod eltárolni.

5 serlegem volt, ötször ihattam. A 80% esély miatt mind az 5 sikeres volt. 4 db különböző fajta hatás, 1 db pedig mar egy meglevő hatást adott, de gyengébb volt mint az előző, itt lehetett választani h. melyiket kéred.

 

Az 5. serleg után ez jött, elindultak a hatások


 

Ha visszamész az előző képre, látható h. kb 40-80%-ig szóródnak a bónuszok az elérhető maximumhoz kepést. Az időkeret is, ami nem látszik az ereje is, ha rákattintasz a hatásra mutatja azt is.

3. lepess: hatások, főzet tanulmányozása:


 

Bal oldalon vannak a hatások, mind 1es szinttől indul. Boszorkány pontokkal lehet a szinteken emelni.

Alul tudsz vásárolni: 9 alap áruért+arany, alapanyag, ork, mana, mag és unurium adható be.

Mind 32-rol indul, 32 akármelyik = 1 pont.p

Érdemes egyre ráállni, mert minél többször adod annál hatékonyabban ad banya pontot érte.

Most nálam mar 10,5 márványért adna 1 banya pontot, de itt megálltam egyelőre.

2 harcos hatást növeltem 21-ig, ez a kút hatás most pont 200%-os lett, a bónusz ess az idő keret is duplája lett. Kb 100k márványomba került összesen.

Az utolsó kép azt mutatja h. van olyan hatás, amit nem tudok fejleszteni, mert nincs elég oklevelem. Ehhez 17 fullos fejezet kellene, de csak 16 van. Felül mutatja a képen.

Főzni ess inni a heten mar nem tudok, tanulni mg lehetne, a-mig be nem zár az üst mentekezik

Konklúzió: Amennyiben a fejlesztett hatások megmaradnak (reméljük, nem csak erre a hitre szolnak) úgy idővel jó szintre fejleszthetőek. Akár 100+, ki tudja hol a limit. N kinézek 3-4 hatást ess feltolom őket a csillagos égig, ess ezeket főzőcskézem majd. A hatás erőssége mindig lutri, de ha növeled a határait jo esellyel mindig nő a hatás is.

 

 

 

gerendas

2023. 01. 25., sze – 10:04

Lenyűgöző! A sörfőzés költsége attól függően, hogyan kerülnek el a hozzávalók. Összesen lehet 5 mana kagyló+5 nadragulya+5 pamutfelhő, de ha először 5-öt raksz el ugyanabból, aztán a következő 5 ugyanabból stb, akkor alacsonyabb a költség, mint ha mindegyikből egyet sorrendben helyezel el.
Illetve az összetevők száma 15 is lehet, de ha ugyanabból 15-öt, vagy két összetevőből 8+7-et teszel bele, akkor is magasabb a költség, mint az 5+5+5 kombi.
Vonj le ebből az infóból, amit tudsz. Ez a bogrács úgy néz ki, mint egy remek tűzfőnix csere/kiegészítés számomra! Még egy állateledel barna medvének